Eenvoudig toegang voor affiliates
om prestaties te volgen

Affiliates ontvangen hun eigen inloggegevens voor het platform
om hun prestaties en uitbetalingen te controleren.

Monitor de verkopen en verdiende commissie

De affiliate heeft inzicht in gegenereerde sales en verdiende commissie. Het affiliate dashboard laat ook zien of een commissie al betaald is of niet.

Start 14 dagen proefperiode
Affiliate dashboard

Affiliate dashboard in jouw look en feel

Upload je eigen logo’s, pas e-mail templates aan en maak een aangepaste login URL zodat het er voor je affiliates uitziet als jullie platform. Wij streven naar een persoonlijke touch voor je affiliates!

Boek een live demo

Download gegenereerde PDF facturen

Wanneer een commissie wordt uitbetaald aan de affiliate, wordt een creditfactuur gegenereerd. Deze factuur wordt verstuurd naar het e-mailadres van de affiliate en kan worden gedownload via het affiliate dashboard.

Start 14 dagen proefperiode
Affiliate dashboard
Affiliate dashboard

Genereer referral URL

Letterlijk elke URL op je website kan door de affiliate worden gepromoot. Het enige wat de affiliate moet doen is zijn unieke ID toevoegen, zijn couponcode gebruiken of een URL genereren via het affiliate dashboard.

Boek een live demo

Benieuwd naar de toekomst?

Sir Filiate is continu bezig het platform te verbeteren met tweaks en features. Benieuwd welke features er op de planning staan of wil je een stem uitbrengen op onze roadmap?

Veelgestelde vragen

Is het affiliate dashboard beschikbaar voor al mijn partners?

Ja, wanneer je Sir Filiate gebruikt voor het beheer van je affiliate programma, is het affiliate dashboard beschikbaar voor alle affiliates. We hebben geen limiet!

Wat als mijn affiliate vergeet zijn referral URL te gebruiken?

Sir Filiate herkent partners op twee manieren:

  • via referral URL
  • via coupon code

Als de partner een coupon code heeft die hetzelfde is als zijn “alias” in het Sir Filiate platform, zullen we de verkoop toch aan die specifieke partner koppelen. Zelfs als zowel de referral URL als de coupon code niet worden gebruikt, bent u in staat om een verkoop handmatig te koppelen aan de partner. Dit kan gedaan worden binnen onze plugins (WooCommerce en Shopify) of via het Sir Filiate platform zelf.

Is het affiliate dashboard branded door Sir Filiate?

Dat is het geval bij het Start-up plan. Als je echter kiest voor het Scale-up of Elite plan kan je aangepaste branding toepassen. Het is dus aan jou!

Sir Filiate uitproberen?

Bekijk het Sir Filiate platform en wat het voor jou bedrijf kan betekenen!

Boek een live demo Start 14 dagen proefperiode