Groei samen met je partners!

Sir Filiate zorgt ervoor dat je je kan focussen op de groei van het bedrijf en partnerprogramma, terwijl ons platform de prestaties van je partners monitort.

Deze bedrijven gingen u voor:

Waarom Sir Filiate alles is wat je nodig hebt!

Sir Filiate stelt je in staat om je eigen interne partnerprogramma te lanceren,
met als doel het verhogen van de omzet en het creëren van een onafhankelijke lead generator.

Nieuwe partners binnen no time aan boord

Deel een aanmeldingslink of maak handmatig een account aan. Je hebt de volledige controle over het goedkeuren van nieuwe aanvragen om je bedrijf actief te promoten. Nieuwe partners zijn binnen enkele minuten aan boord, ze kunnen meteen beginnen!

Boek een live demo
Partner platform

Whitelabel domein en platform branding

Upload eigen logo’s, pas e-mail templates aan en maak een aangepaste platform URL zodat het op een eigen platform lijkt. Wij streven naar een persoonlijke touch voor zowel je partners als bedrijf!

Start 14 dagen proefperiode

Pas commissieregels toe op basis van prestaties

Motiveer je partners om net dat stapje extra te zetten! Verhoog de commissie op basis van prestaties. Of het nu gebaseerd is op omzet of op het aantal transacties, het Sir Filiate platform ondersteunt beide.

Boek een live demo
Partner platform

Uitbetaling partners volledig automatische

Het verhogen van omzet met partners is geweldig! De uitbetalingen en facturatie zorgen echter voor een hoop extra werk. Gelukkig dat dit proces dan ook voor jou in het platform is geautomatiseerd!

Start 14 dagen proefperiode

Wat klanten zeggen

partnerprogramma

“Sir Filiate stelt ons in staat om ons te concentreren op groei in plaats van administratieve taken, die alleen maar te maken hebben met het uitgeven van geld. Onze tijd per uitbetaling is verbeterd van 15 minuten per partner naar 1 minuut voor alle partners samen, ongeacht hoeveel partners er in de uitbetaling zitten.”

Jessica Risch / Woosa

We waren op zoek naar een platform om met partners samen te gaan werken. Sir Filiate blinkt uit met een superstrakke en zeer eenvoudig te bedienen interface waar concurrenten veel toeters en bellen hebben die zaken alleen maar nodeloos complex maken. Daarnaast is de support zowel professioneel als persoonlijk. Prachtige tool van een mooi bedrijf!

Marco Janssen / Horren.com

Mijn eerste indruk is tot nu toe erg goed! Het proces is eenvoudig en ik kan niet wachten om het verder te testen. Het onboarding proces met de WordPress-Plugin was erg makkelijk en ik was binnen een paar minuten klaar om live te gaan. Zeer goed gedaan door het development team!

Philip Faderl / Forrowelt

Benieuwd naar de toekomst?

Sir Filiate is continu bezig het platform te verbeteren met tweaks en features. Benieuwd welke features er op de planning staan of wil je een stem uitbrengen op onze roadmap?

Veelgestelde vragen

Via welke betaalmethoden kan de partner commissie worden betaald?

De partners verdiende commissie kan met een bankoverschrijving worden betaald, de SEPA-batch kan naar uw bank worden geüpload en als een batch met afzonderlijke transacties aan elke specifieke partner worden betaald.

Hoe kan ik Sir FIliate koppelen aan mijn checkout?

Op basis van de integratie met onze API, JavaScript, Lightspeed app, Shopify app of WooCommerce plugin ontvangen wij de ordergegevens per partner. Op deze manier kunnen we het totale orderbedrag, partner en commissie vergelijken en dus commissie aan de partner toekennen.

Kan ik zelf beslissen welke partners ik wil goedkeuren?

Ja, je kunt zelf nieuwe partners aanmaken of een aanmeldingslink delen die door de partner kan worden ingevuld. Elk ingevuld aanmeldingsformulier vereist je goedkeuring voordat de partner wordt geactiveerd.

Hoe weten we of een partner omzet heeft gerealiseerd?

Elke partner ontvangt een unieke referral URL die wordt herkend als er een betaling wordt gedaan op je webshop. De verdiende commissie van deze betalingen zal worden getoond in het Sir Filiate dashboard.

Sir Filiate uitproberen?

Bekijk het Sir Filiate platform en wat het voor jou bedrijf kan betekenen!

Boek een live demo Start 14 dagen proefperiode